• Utazások

 • Vállaljuk utazási irodák személyszállítással kapcsolatos programjainak lebonyolítását, szervezését, továbbá kis létszámú csoportok, cégek és magánszemélyek szállítását Magyarországon és egész Európában.

  Tökéletes megoldást kínálunk, ha az utazást sok emberrel tervezik és nincs elegendő hely a meglévő autóban vagy abban az esetben, ha a hétköznapokban nem használ autót, de bizonyos alkalmakkor szükség lenne rá.

  VIP személyszállítás az Ön igényeire szabva. Ha van elképzelése, hogy hová szeretne utazni, mi igyekszünk mindenben megfelelni ennek. Legyen szó nyaralásról, festői tájakról, városokról, kulturális programokról, vagy akár gasztronómia kínálta örömökről. Mi partnerek vagyunk ennek lebonyolításában. Konferenciák, céges rendezvények, csapatépítés, privát partik személyszállítási feladatát vállaljuk.

  „Van az utazás... Izgatottan készülsz rá, tervezel, szervezel, és ahogy közeleg az idő, egyre kevesebbet alszol. Aztán elérkezik a nagy nap. Vágyaid teljesülésének napja. A nagy utazás. Egy számodra hívogató tájra. Izgatottan fedezed fel, teszed magadévá. És egy életre megőrzöd magadban.”

  Csitáry-Hock Tamás

  Indulj el, fedezd fel, légy ott és éld át!