• Reptéri transzfer – a repülőtérről

 • Repülőgépe mozgását és tényleges landolását folyamatosan figyeljük az interneten. A járat késése, illetve a poggyászkiadás esetleges elhúzódása nem jelent plusz költséget.
  A csomagok felvétele után, kérjük hívja központi számunkat, hogy az utasfelvétel helyét és idejét egyeztessük, illetve megadjuk a találkozási pontra érkező autónk színét, típusát, rendszámát. Várható érkezési időnk, körülbelül 7 -8 perc.

 • A transzfer Ferihegyről télen is ajánlott, leginkább akkor, ha olyan távolságból indul, mint Miskolc - Ferihegy!

 • A külföldi utazások alkalmával leggyakrabban repülővel közlekednek az utasok, a repülőtérről indulunk és ide is érkezünk. A pontosság és megbízhatóság nagyon fontos, máskülönben lekéssük a járatot. A megbízható repülőtéri transzferre nem csak a reptérre menet lehet szükség, de ugyanúgy nem nélkülözhetjük hazafelé sem!

  Amikor visszatérünk külföldről, és újra megközelítjük a jól ismert otthont, már csak azt szeretnénk, hogy minél gyorsabban és simábban hazaérjünk. Fáradtan, hosszú utazással a hátunk mögött a legkevésbé arra vágyunk, hogy busszal, vagy vonattal kelljen hazamennünk, ahol tömeg van, és le sem tudunk ülni.

  A Ferihegy transzfer ilyenkor is ideális megoldást nyújt! Válassza Ön is minőségi szolgáltatásainkat, és utazzon haza a reptérről gyorsan, kényelmesen! Nálunk minden csomagnak jut elég hely, nem kell vagyonokat fizetnie taxira, nem kell a téli hidegben dideregnie, vagy a nyári hőségben megsülnie, várakoznia, vagy ismerősöktől szívességet kérnie!

  Keressen minket bizalommal megadott elérhetőségeinken, és utazzon Ferihegyre transzferrel!