• Autóbérlés sofőrrel

 • Kérjük, döntse el, hogy pontosan milyen hosszú és milyen jellegű útra megy, ez alapján válasszon óradíjas, napidíjas vagy kilométerdíjas lehetőségeink közül. Tapasztalt sofőrjeinkkel garantáltan biztonságosan, gyorsan és pontosan érkezik meg a kívánt helyszínre.

  Napidíjas autóbérlés sofőrrel 

  A sofőr üzemanyaggal megtankolt gépkocsival érkezik Önért/Önökért a megadott címre, valamint az utazás alatt és a visszaérkezéskor történő tankolás költsége is a megrendelőt terhelik.
  Attól függően, hogy mennyi időtartamra veszi igénybe szolgáltatásunkat, a fentieken túlmenően elszámolásra kerül a gépkocsivezető óradíja, vagy napidíja, plusz az autó napidíja. A magyarországi autópálya matricát kivéve minden egyéb úthasználati díj, illetve a parkolási, komp, alagút díjak bérlőt terhelik. Kérjük, vegyék figyelembe, hogy a gépkocsivezető napi 2*4 órát tölthet vezetéssel azonban a munkaideje ennél hosszabb is lehet. Minden megkezdett óra díjköteles. A gépkocsivezető óradíja független attól, hogy a szolgáltatás során a jármű áll vagy közlekedik.

 • SzolgáltatásÁr
  Gépkocsivezető óradíj 8 órán belüli időtartamra2.400 Ft / óra
  Gépkocsivezető óradíj 8 órát meghaladó időtartam2.800 Ft / óra
  24 órát meghaladó folyamatos teljesítés esetén28.000 Ft / nap
 • Kilométer díjas autóbérlés sofőrrel

  Ez a konstrukció kizárólag Miskolcon kívüli teljesítés esetén alkalmazható.

  A kilométer futás szerinti költség összege a gépkocsivezető díjazásán felül az üzemanyagköltség árát is tartalmazza. Minimálisan napi 250 km vehető igénybe, amely tartalmazza a ki és beállás kilométer díját is. A 8 órát meghaladó munkavégzés esetén 2.000 Ft / óra extra díjat számolunk fel.

 • SzolgáltatásÁr
  Kisbusz 8+1 fő km díja sofőrrel160 Ft / km
 • Óradíjas autóbérlés sofőrrel

  Ez a konstrukció kizárólag Miskolc közigazgatási területén belül alkalmazható.

  Az igénybevett gépjármű teljesített munkaóra szerinti óradíját kell kiegyenlíteni. Az alkalmazott óradíjak a gépkocsivezető és az üzemanyagköltséget is tartalmazzák. A minimálisan igénybe vehető teljesítés 3 óra, amely már tartalmazza a telephelyről történő ki és beállást is.

 • SzolgáltatásÁr
  Kisbusz 8+1 fő óradíja sofőrrel4.900 Ft / óra
 • Áraink tájékoztató jellegűek, a személyszállítás díjai igénytől függően személyes megbeszélés alapján módosulhatnak.
  A fenti árak az áfát tartalmazzák, de a megbízás időtartama alatt felmerülő parkolás költségeit nem!
  Kérjük, hogy az autóbérlés sofőrrel szolgáltatás iránti igényét az utazás előtt minimum 72 órával jelezze felénk. Az autóbérlés sofőrrel szolgáltatásunk díjszabása során mindig a Miskolcról történő indulást vesszük alapul.

  Miért béreljen autót soförrel? Azért, mert Önnek nem kell letétet hagynia a bérlés megkezdésekor. Azért, mert a gépkocsival kapcsolatban mindenért a jármű vezetője a felelős, így egy baleset esetén Önt semmilyen kártérítési kötelezettség nem terheli.

  Válassza megbízható sofőrszolgálatunkat!

 • Béreljen autót kiránduláshoz sofőrrel együtt!

  Napjainkban talán az egyik legnépszerűbb pihenési forma a viszonylag rövid, egy napos vagy egy hétvégés kirándulás. Erre hazánkban vagy környező szomszédjainknál is végtelen számú lehetőség van, mindenki megtalálhatja az érdeklődésének és kedvének megfelelő programot. Az utazáshoz pedig a legkényelmesebb megoldás az autóbérlés sofőrrel együtt!

  Sajnos messzebbi úti célokhoz a tömegközlekedés sok esetben nem nyújt ideális megoldást, így az érdeklődők kénytelenek saját vagy bérelt járművel utazni. Vitathatatlan, hogy az autóbérlés sofőrrel a legkényelmesebb megoldás, hiszen még a vezetéssel sem Önnek kell törődnie. Tapasztalt sofőrjeink mindig biztonságosan eljuttatják utasaikat a kívánt célhoz, belföldön és külföldön egyaránt.

  Szeretné a kirándulás alatt jól érezni, teljesen elengedni magát? Válassza az autóbérlést sofőrrel, és használja nyugodtan az utazás időtartamát pihenésre, alvásra vagy egyszerűen csak nézelődésre! Bővebb információért, árajánlatért vegye fel velünk a kapcsolatot!