• Céginformáció

 • Tisztelt Ügyfeleink!

  Személyszállító szolgáltatásunk azzal a céllal kezdte el működését, hogy az Önök üzleti és szabadidős utazással kapcsolatos igényeit maradéktalanul teljesítse, új ötletekkel szolgáltatásokkal színesítse.

  Tevékenységünk elsősorban a repülőgéppel utazni vágyó leendő ügyfeleink igényeinek kielégítése, de ezen túlmenően személyszállítással és utazásszervezéssel kapcsolatos szolgáltatást is végzünk.

  Szakképzett kollégáink rendelkeznek azokkal az ismeretekkel és kompetenciákkal, amelyeket a közúti személyszállításról szóló 176/2015 (VII. 7.) Korm. rendeletben foglaltak előírnak.

  Munkatársainkkal arra törekszünk, hogy informáljuk Önöket olyan lehetőségekről, amelyekkel eddig még egyáltalán nem találkoztak, vagy csak hallottak róla. Az inspiráció gyűjtéshez szükséges anyagokat és leírásokat honlapunkon folyamatosan frissítjük, így ezek megvalósítása csak Önökön múlik, no meg Rajtunk, mert Önök kitalálják, mi megszervezzük és kivitelezzük elképzeléseiket.

  Garantáljuk, hogy biztosan elégedett lesz a magas színvonalon végzett szolgáltatásainkkal és az ehhez képest mérsékelten alacsony árakkal.

  Tisztelt partnereinknek a kényelmes utazás során biztosítjuk a légkondicionált utasteret, WIFI elérhetőséget, ásványvizet és a személyenkénti utasbiztosítást és nem utolsó sorban azt, hogy velünk biztosan célba érnek.

  Köszönjük megrendelését.

  Örömünkre szolgál, hogy együtt utazhatunk.


  Lenkovics István
  szakmai irányító